Videók

A Scan4Chem app segít leleplezni a rejtett káros vegyi anyagokat!

Mindennapi használati tárgyaink, bútoraink, ruházatunk, a naponta használt konyhai eszközök, kéziszerszámok, a hobbi és sportfelszereléseink mind tartalmaznak vegyi anyagokat. Ezen összetevők egy kis része különös aggodalomra okot adó (angol rövidítéssel SHVC) anyag is lehet: rákkeltő, az immun- vagy hormonrendszert károsító, természetben hosszan felhalmozódó káros anyag. Nézd meg a videóinkat, hogy többet megtudj a témáról és ismerkedj meg a Scan4Chem telefonos applikációval, mely segít leleplezni a rejtett káros vegyi anyagokat.
Image

Életigenlő Kaláka

Életigenlő műhelybeszélgetéseket indítunk, ezzel gyakorlati útmutatót adunk, hogyan lehet az életünket életigenlő módon a hétköznapokban egyszerűen, mindenki számára elérhető eszközökkel megváltoztatni úgy, hogy a változást ne teherként, veszteségként éljük meg, hanem élményként és rövid időn belül érezzük annak jótékony hatásait.

Kollár-Klemencz László - zenész, író, Életigenlő nagykövet

Image

Bólints rá! Kistehén rajzfilmek

Kistehén és a fenntarthatóság. Legyél Te is Életigenlő!
Image

Climate Game mobil applikáció

Mi lenne, ha lenne egy saját szigeted, és csak rajtad múlna, hogy fenntarthatóvá teszed-e? Milyen lenne ez az ideális sziget?

Image

 

Az Ökoklikket a Magyar Természetvédők Szövetsége működteti. Több, mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közösségeként fő célunk a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése. Bővebben...

 

 

A honlap az Agrárminisztérium és az Európai Bizottság támogatásával jött létre. Tartalma nem feltétlenül tükrözi a támogatók véleményét.

Magyar Természetvédők Szövetsége